153 PEGAWAI MUDA PALAPES USM DITAULIAHKAN DI UM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 20 Ogos 2016 - Seramai 153 pelajar Palapes Universiti Sains Malaysia (USM) masingmasing 86 (darat), 37 (laut) dan 30 (udara) ditauliahkan pada Istiadat Pentauliahan Diraja Pegawai Kadet Palapes Universiti Awam (UA) ke-35 yang berlangsung di Universiti Malaya hari ini.