68 PELATIH KOR SUKSIS USM DITAULIAH DI UPM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SERDANG, 21 Ogos 2016 - Seramai 68 pelatih Kor Suksis Universiti Sains Malaysia (USM) ditauliahkan pada Majlis Perbarisan Tamat Latihan dan Penyampaian Sijil Perlantikan Pegawai Kor Suksis Universiti Awam (UA) KE-12 tahun 2016 di UPM.