Enhancement Of Hybrid Fibre Reinforced Vinyl Ester Composite Using Nanococonut Shell - Masduki, Mohd Masri (2017)
Dalam kajian ini, gentian hibrid kenaf/sabut kelapa bertetulang vinil ester komposit dihasilkan dan diperkukuhkan dengan pengisi tempurung kelapa bersaiz nano