Effect Of Utilizing Islamic And Non-Islamic Banking Facilities On The Firm Growth In Jordan - Al-Rdaydeh, Mahmoud Anwar Fawze (2017)
Kewangan merupakan salah satu sumber utama yang diperlukan dalam pembentukan institusi dan pertumbuhan. Pembiayaan bank adalah sumber dana yang penting, dan kebanyakannya digunakan oleh syarikat secara tidak langsung memberi kesan ke atas pertumbuhannya