USM UNGGULI NRIC 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Ogos 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi beraksi dengan cemerlang apabila mengungguli The Novel Research and Innovation Competition (NRIC 2016) dengan memenangi tujuh daripada 22 pingat emas yang dipertandingkan.