TERUS BELAJAR DAN MENYUMBANG KEPADA KOMUNITI, SERU DSIJ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 16 Ogos 2016 - Fokus dalam pengajian di universiti, terus menyumbang kepada komuniti dan turut serta bersama masyarakat dengan hati yang ikhlas. Demikian pesanan Menteri Pengajian Tinggi Malaysia, Dato' Seri Idris Jusoh ketika sesi pertemuan dengan mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM) di sini hari ini.