PENGANJURAN NRIC BAGI TAHUN KE-10 LEBIH MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 17 Ogos 2016 - Penganjuran Novel Research and Innovation Competition (NRIC) 2016 oleh Majlis Pewakilan Pelajar, Universiti Sains Malaysia (USM) bagi tahun kesepuluh lebih meriah dengan 101projek dan 404 orang perserta yang bertanding termasuk dari negara-negara jiran dan India.