Synthesis And Characterization Of Conductive Polyaniline Using 24 Hours Chemical Oxidative Process For Organic Solar Cells - Jarad, Amer Neamah (2017)
Projek ini menyarankan satu kaedah alternatif untuk sintesis kimia polianilin mengikut kaedah polimerisasi oksidatif dengan persulfat amonium sebagai agen oksida, pada kemolaran sama di antara nisbah anilin ke oksida asid hidroklorik dan sulfurik