NRIC LANDASAN PERKASA PEMBANGUNAN BIDANG PENYELIDIKAN INSTITUSI PENDIDIKAN TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 18 Ogos 2016 - Penganjuran buat tahun ke-10 The Novel Research and Innovation Competition (NRIC) tahun ini oleh Universiti Sains Malaysia (USM) menunjukkan bahawa pertandingan ini masih lagi merupakan pertandingan yang membina dan membangunkan kebolehan serta kemahiran pelajar-pelajar dalam bidang penyelidikan.