MATRA 2016 PLATFORM PELAJAR SENI BINA TONJOL BAKAT KREATIF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 18 Ogos 2016 – Program tahunan Architectural Student Workshop (MATRA 2016) dilihat sebagai platform kepada pelajar seni bina memperkukuhkan pengetahuan tentang dimensi yang berpotensi dalam menyumbang kepada pembangunan negara.