IBADAH QURBAN BANTU RAKYAT ROHINGYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 19 Ogos 2016 – Pusat Islam Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama International Relief and Humanitarian Outreach (iReach) dan Majlis Perundangan Pertubuhan Islam Malaysia (MAPIM) akan menganjurkan program Ibadah Qurban di Arakan, Myanmar.