Segmentation Of Ultisequence Medical Images Using Random Walks Algorithm And Rough Sets Theory - Lim, Khai Yin (2017)
Segmentasi imej Magnetic Resonance (MR) merupakan satu tugas klinikal yang mencabar. Selalunya, satu jenis imej MR tidak mencukupi untuk memberikan maklumat yang lengkap mengenai sesuatu tisu patologi atau objek visual dari imej