GETARAN TINGGI MESIN BOLEH ROSAKKAN SARAF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 19 Ogos 2016 - Industri mekanikal yang melibatkan penggunaan paras getaran yang tinggi boleh merosakkan saraf manusia jika ia tidak ditangani. Pekerja atau pengguna yang terdedah kepada pengendalian mesin atau jentera yang mempunyai paras getaran yang tinggi terdedah kepada risiko kerosakan saraf tangan.