ANJUNG R&B BERI KEMUDAHAN UNTUK IBU BERSALIN BEREHAT DAN MENYUSUKAN BAYI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 17 Ogos 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) menyediakan satu kemudahan baharu yang diberi nama Anjung R&B (Rest & Breastfeeding) untuk ibu-ibu bersalin berehat selepas menyusukan bayi mereka yang dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi Neonatal (NICU), Hospital USM.