ZULAFKAR ZAILANI TERIMA ANUGERAH SUKARELAWAN TERBAIK MISI SUKARELAWAN SISWA YSS-ASEAN GREEN SUMMER VOLUNTEER CAMPAIGN VIETNAM 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
HO CHI MINH CITY, 15 Ogos 2016 - Pelajar tahun pertama Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan Universiti Sains Malaysia (USM), Muhammad Zulafkar Zailani, 21, sukarelawan Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) telah terpilih dan dianugerahkan sebagai Sukarelawan Terbaik dalam program Mua He Xanh (Green Summer Volunteer Campaign Vietnam 2016).