USM NAIB JUARA KESELURUHAN SUKUM 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NILAI, NEGERI SEMBILAN, 14 Ogos 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) yang menyertai tujuh jenis sukan iaitu olahraga, bola sepak, ping pong, tenpin boling, bola jaring, bola tampar dan lumba basikal dalam penampilan Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) 2016 telah mencapai keputusan yang memberangsangkan.