PROGRAM PEMINDAHAN ILMU (KTP) USM TERIMA ANUGERAH HIJAU NEGERI MELAKA 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
MELAKA, 13 Ogos 2016 - Program Pemindahan Ilmu (KTP) Universiti Sains Malaysia (USM) telah merangkul Anugerah Hijau Negeri Melaka tahun 2016 bagi kolaborasi akademik dalam majlis yang berlangsung kelmarin di Melaka.