PENDIDIKAN FLEKSIBEL CORAK MASA DEPAN PENDIDIKAN TINGGI NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 16 Ogos 2016 – Pendidikan secara fleksibel yang membolehkan sistem pendidikan di negara ini direkabentuk semula seiring dengan perkembangan teknologi semasa dilihat antara yang akan mencorakkan masa depan pendidikan tinggi negara.