MENTERI PENDIDIKAN TINGGI RASMI PROGRAM PELAJAR USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 16 Ogos 2016 – Menteri Pendidikan Tinggi Malaysia, Dato’ Seri Idris Jusoh merasmikan beberapa program anjuran pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) dalam satu majlis sempena majlis Flexible Education Colloquium 2016 (FEC 2016) di sini, hari ini.