IKON PATRIOTIK HARI KEBANGSAAN 2016 SERU GENERASI MUDA PERHALUSI ERTI SEBUAH KEMERDEKAAN - SIVAMURUGAN PANDIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 14 Ogos 2016 - Pensyarah Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Sivamurugan Pandian telah dilantik sebagai Ikon Patriotik sempena Hari Kebangsaan Malaysia kali ke-59 tahun 2016. Pengiktirafan ini telah diberikan oleh Jabatan Penerangan, Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia.