'GE BOOTCAMP' BANTU PERSIAP GRADUAN DAN LEPASAN SISWAZAH KE KANCAH KERJAYA SEBENAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 13 Ogos 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Keantarabangsaan Mobiliti dan Kerjaya (IMCC) dengan usahasama TalentCorp Malaysia telah menganjurkan program "GE Bootcamp 2016" pada 11-13 Ogos 2016 di Kompleks Cahaya Siswa di mana USM menjadi tuan rumah bagi peringkat zon utara bagi tahun ini.