Impact Of Using Long Lasting Insecticidal Treated Nets (LLIN) And Indoor Residual Spraying (IRS), Single And In Combination On Insecticide Resistant Anopheles Arabiensis Patton (Diptera: Culicidae) In Republic Of The Sudan - Mohammed Ahmed, Bashir Adam Ismail (2017)
Pengawalan vektor malaria di Sudan bergantung kepada penggunaan kelambu yang diimpregnasikan dengan insektisid yang tahan lama (LLINs) dan penyemburan residu dalam rumah (IRS) di kawasan perumahan