Changes In Mathematics Teaching Methods Between Research Lesson Planning And Observation In Three Tamil Primary Schools - Shanmugam, Kalaivani (2017)
Kajian ini bertujuan untuk meneroka perubahan dalam amalan pengajaran matematik semasa proses “Lesson Study” (LS) di tiga buah Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil daripada tiga buah negeri di Malaysia