Application Of 2-D Resistivity Imaging And Seismic Refraction Methods In Identifying Subsurface Geological Structures - Mohd Khoirul Anuar, Nur Amalina (2017)
Struktur geologi boleh mempengaruhi landskap sub-permukaan, kadar potensi kejadian tanah runtuh, penemuan sumber tenaga, dan menjadi saluran untuk pengumpulan bahan logam seperti emas dan perak