Role Of Peroxisome Proliferator Activated Receptor-γ ( PPARγ) Ligands On The Foam Cell Formation Derived From MNV-1 Infected Macrophages - Musa, Khirun (2017)
Aterosklerosis adalah penyakit kronik yang berpunca daripada pengumpulan sel busa daripada makrofaj di dalam lapisan intima pada arteri