Perubahan Dan Dinamika Sistem Akhbar Indonesia Era Reformasi 1998-2010 - Suyanto, Suyanto (2017)
Kajian ini menjadi sangat penting dilakukan kerana masa transisi politik di Indonesia yang dimulai dengan krisis ekonomi dan krisis kepercayaan pada tahun 1997 adalah masa yang menarik untuk dikaji kerana pada masa ini negara kehilangan dominasinya atas pelbagai institusi lain termasuk institusi media