Kesan Strategi Kolaboratif Dalam Persekitaran Laman Sosial Terhadap Pencapaian Kognitif, Kemahiran Menganalisis Dan Pemikiran Kritis Geografi Tingkatan Dua - Jailani, Hamdiah (2017)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji kesan strategi pembelajaran kolaboratif dan akses kendiri melalui penggunaan laman sosial terhadap pencapaian kognitif, kemahiran menganalisis dan pemikiran kritis