Identification Of Chemicals And Cataloging Of Genes Involved In The Hypocotyl Elongation Of Arabidopsis Under Continuous Blue Light - Ong, Wen Dee (2017)
Tumbuh-tumbuhan mempunyai kemampuan yang luar biasa untuk menerima dan bertindak balas terhadap pelbagai panjang gelombang cahaya dan memulakan pengawalaturan laluan serta komponen molekul isyarat cahaya yang berbeza