Genomic Analysis Of Paenibacillus Durus ATCC 35681 And Its Transcriptomic Response To Nitrogen-Fixing And Nitrogen-Enriched Conditions - Abdul Halim, Mardani (2017)
Paenibacillus durus ATCC 35681 ialah diazotrof Gram-positif yang boleh mengikat nitrogen walaupun dalam kehadiran nitrogen tetap seperti nitrat dan ammonium