Factors Contributing To Adjustment Of Migrants From Myanmar: A Case Study In Phuket - Khieowan, Nuannut (2017)
Kajian ini mengkategorikan corak penyesuaian golongan migran dan meneroka faktor-faktor penyumbang kepada penyesuaian golongan migran dari Myanmar ke Thailand