Efikasi Kendiri, Sikap, Kesediaan Dan Cabaran Menjalankan Perkhidmatan Bimbingan Dan Kaunseling Klien kerkeperluan Khas - Bakar, Rohaida (2017)
Kajian ini mengkaji efikasi kendiri, sikap, kesediaan dan cabaran menjalankan perkhidmatan bimbingan dan kaunseling klien berkeperluan khas