Detection And Identification Of Cyanobacterial Toxin Encoding Gene In Malaysia - Mohamad, Rohaslinda (2017)
Ledakan sianobakteria boleh menjadi masalah utama kerana sebahagian sianobakteria berupaya menghasilkan toksin yang boleh mendatangkan mudarat kepada haiwan serta manusia