Vocabulary Learning Among Young ESL Learners Using Tablet-Based Digital Storytelling - Leong, Amelia Chiew Har (2017)
Kajian ini memberi tumpuan kepada rekacipta dan pembangunan aplikasi penceritaan digital pada tablet untuk membantu pembelajaran perbendaharaan kata di kalangan pelajar muda ESL Malaysia yang berusia 11 tahun