RF-MBE Grown III-Nitrides Heterostructures For Hydrogen Gas Sensing Applications - CHIN, CHE WOEI (2017)
Dalam teknologi hijau semasa, hidrogen (H2) mempunyai potensi untuk bertindak sebagai pembawa tenaga yang baru dan sumber bahan api alternatif yang cekap dan mesra alam