Pragmatic Competence Of Iraqi Kurdish Efl Learners: An Interlanguage Pragmatic Study Of Apology Speech Acts - Ibrahim Tahir, Rawshan (2017)
Kajian kecekapan pragmatik pelajar EFL dijalankan dalam pelbagai bahasa. Kebanyakan kajian ini memberi tekanan terhadap pragmatik antarabahasa dalam penghasilan dan persepsi tindak tutur maaf