Konsep Pengurusan Kualiti Makanan Halalan Tayyiban - Md Dahlal, Norazilawati (2017)
Konsep pengurusan kualiti makanan halalan tayyiban (PKMHT) muncul akibat isu kebersihan dan keselamatan makanan dengan mengaplikasikan konsep halalan tayyiban yang diperkenalkan oleh Islam