A Study On Amphetamine Type Stimulant (ATS) Users In Selected States In Malaysia - Gan, Kong Meng (2017)
Terdapat peningkatan yang ketara dalam bilangan orang yang menggunakan Amphetamine type Stimulants (ATS) di Malaysia sejak beberapa tahun yang lalu