Virtual Screening And In Vitro Assay Of Potential Inhibitors Against Dengue-2 NS2B-NS3 Protease - Ganesh, Vanee (2016)
Walaupun penyakit denggi merupakan beban global semasa yang tinggi, namun sehingga kini tidak ada penawar yang pasti untuk denggi