The Effects Of Andrographolide On The Human Organic Anion Transporter 1 (hOAT1) And Prediction Of Its Drug-Herb Interaction Risks - Chong, Yoong Min (2017)
Kepentingan dalam penggunaan ubat-ubatan berasaskan herba dan produk herba telah berkembang dengan pesat di seluruh dunia. Kefahaman mengenai potensi ke atas interaksi herba dan perubatan moden telah meningkat disebabkan populariti kandungan herba