The Effects Of Multimedia And Modality Principles On Vocabulary Learning Among Form Four Students - Wan Azman, Wan Azlina (2017)
Kajian ini bertujuan untuk meneliti kesan Prinsip Multimedia dan Modaliti berdasarkan tahap penguasaan pelajar Tingkatan Empat terhadap pembelajaran perbendaharaan kata