Development Of Undoped, Doped And Codoped Boron Silicate Composite As Thermoluminescent Dosimeters For Medium And High Dose Levels - Noori Hassan, Bahra Mohammed (2017)
Kajian ini bertujuan untuk menilaikesan terdop dan koterdop keatas sifat sifat termoluminisens bagi sampel kaca zink borat silika (ZBS)