Application Of Teach-Talk-Tool Module Mandarin Version On Teachers’ Language Interactive Strategies And The Language Outputs Of Students With ASD - Tan, Phiak Kah (2017)
Kajian ini bertujuan meninjau keberkesanan latihan dalaman perkhidmatan dengan menggunakan modul TEACH-TALK-TOOL (TTT) atas strategi interaksi bahasa guru dan penghasilan bahasa murid Autism Spectrum Disorders (ASD)