An Examination Of Integrated Marketing Communication In Government-Linked Companies And Cultures Influence On The Implementation And Practice - Mohamad Yasin, Nazri (2016)
Tujuan kajian ini adalah untuk menentukan tahap amalan Komunikasi Pemasaran Bersepadu (IMC) di syarikat berkaitan kerajaan Malaysia (GLCs), untuk memahami pengaruh budaya di dalam pelaksanaan dan amalan IMC, dan untuk memahami perspektif pengurusan atasan terhadap IMC di GLCs