Pendinding di Google dan Facebook - Yusoff, Radiah (2017)
Kertas ini akan memperlihatkan 20 hasil carian pertama di Facebook, khususnya di Laman (<>Page) dan status awam, dan 20 hasil carian pertama di Google tentang aspek pendinding diri, rumah,dan sebagainya yang dipamerkan untuk pembaca berbahasa Melayu. Hasil carian.menggunakan kata carian tertent u, akan dianalisis dari sudut fungsi bahasa dan ungkapan yang digunakan untuk setiap fungsi bahasa yang dikenal pasti