Bahasa Roh dalam Naratif Sangin di Sarawak - Mohamed, Noriah (2017)
Sangin ialah aktiviti yang diamalkan dalam kalangan komuniti Sihan di Belaga, Sarawak.Komuniti Sihan boleh dianggap komuniti terancam memandangkan jumlah anggotanya pada tahun 2015 ialah 218 orang sahaja