Oil Palm Empty Fruit Bunch Pulp Filled Polypropylene Composites Using Handsheet Making Concept - Che Ismail, Che Mohamad Hazwan (2017)
Tandan buah kosong (EFB) kelapa sawit daripada sisa pertanian dan serbuk polipropilena telah digunakan untuk membentuk bio-komposit dengan menggunakan konsep permbuatan kertas makmal