Integrated Framework For Secure Distributed Management Of Duplicated Ipv6 Address Detection - Ul Rehman, Shafiq (2017)

(untitled)
Alamat bernegara auto-konfigurasi adalah ciri utama protokol IPv6, yang membolehkan tuan rumah untuk mengkonfigurasi alamat IP secara automatik tanpa perlu apa-apa perkhidmatan tambahan seperti; DHCPv6