Impact of building services integration on heritage shophouse facade in George Town,Penang - Adil Sabah, Omar (2017)
Penyelidikan ini adalah kajian terhadap fasad rumah-rumah kedai di George Town, Pulau Pinang dan bagaimana ianya terkesan oleh pemasangan elemen perkhidmatan bangunan moden.