Geopolymer Mortar Derived From Wood Ash And Fly Ash With Sodium Silicate - Part , Wei Ken (2017)

(untitled)
Kajian eksperimen ini mempamerkan pembangunan mortar geopolimer beralkali rendah yang berasaskan abu kayu berkandungan kalsium tinggi (HCWA) dan abu arang batu (PFA)