Awareness Of Corporate Social Responsibility, Demographics And Perception Of The Importance Of Social Responsibility Among Muslim Jordanian Individual Investors: The Role Of Religiosity As A Moderator - Altawil, Jehad Saleem (2017)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji hubungan diantara kesedaran terhadap amalan Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR), dimensi demografik terhadap pelabur-pelabur individu dan perspesi mereka keatas kepentingan tanggungjawab sosial